Glasajte za naše škole i njihove pesmice u trećem izazovu „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“

617

VRBAS / KULA / KARAVUKOVO - Posle dva uspešna ekološka Izazova u kojima su učestvovali učenici 413 osnovnih škola, SBB fondacija je pokrenula i treći, za najbolju pesmicu na temu "Ne prljaj. Nemaš izgovor!".

Svoje učešće u trećem izazovu prijavile su četiri škole iz opština koje pokrivamo i to dve iz Vrbasa i po jedna iz Kule i Karavukova.

Glasanje traje do 18. aprila, a najbolja ekipa dobiće novčanu nagradu vrednu 2.500 evra koju će upotrebiti za unapređenje nastave u svojoj školi.

Ekipa sCOOLrap koju čine učenici VI-2 odeljenja Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Vrbasu izveli su pesmu u rep stilu, a tekst su sami osmislili. Ako pobede, novac će potrošiti za nabavku interaktivne table. Za sCOOLrap glasajte na OVOM LINKU.

Čuvare planete iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“, takođe iz Vrbasa čini grupa od devet učenika odeljenja VII-3. Oni se trude da kroz školske aktivnosti i lične primere stvore svest o važnosti održavanja čistog okruženja i čiste i zdrave planete. Ukoliko osvoje novčanu nagradu, žele da obezbede svojoj školi letnju učionicu. Za Čuvare planete glasajte na OVOM LINKU.

Učenici IV-3 Osnovne škole „Petefi brigada“ u Kuli oformili su grupu „Naša mašta reciklira svašta“ i napisali pesmu posvećenu njihovoj učionici koju ukrašavaju radovima od reciklažnih materijala. Ako pobede, žele da kupe pametnu tablu i računare i dodatnu IKT opremu kako bi njihova učionica postala multimedijalna. Za grupu „Naša mašta reciklira svašta“ glasajte na OVOM LINKU.

Grupa „Maslačak“, koju čine učenici I-1 Osnovne škole „Bora Stanković“ u Karavukovu, napisali su zdravicu kojom nazdravljaju prirodi i svakom živom biću. Ako pobede, nagradu će potrošiti na uređenje radnog prostora, kako bi im vreme provedeno u školi bilo prijatnije. Za maslačke glasajte na OVOM LINKU.

Kako da glasam?

Registrujte se na OVOM LINKU, ili OVDE preko postojećeg naloga na društvenim mrežama, a potom u galeriji prijavljenih rešenja potražite projekte kucajući naziv tima. Pored projekta se nalazi dugme “glasaj”. Takođe, na stranici svakog pojedinačnog projekta, dugme za glasanje se nalazi sa desne strane, ispod brojača glasova.

Ukoliko smo propustili neku školu iz opština Vrbas, Kula ili Odžaci, obavestite nas u komentaru.