Sutra u centru Kule počinje 2. Festival cveća

880

KULA - Ostao je još samo jedan dan do velikog, 2. Festivala cveća u Kuli, koji će okupiti veliki broj izlagača iz cele Srbije.

Tom prilikom smo razgovarali sa direktorom Turističke organizacije opštine Kula Vladimirom Stankovićem, koga smo pitali kakva su njegova očekivanja u vezi sa ovogodišnjim festivalom: “Turistička organizacija opštine Kula po drugi put organizuje Festival cveća. Zadovoljni smo odzivom izlagača i očekujemo da ovaj festival iz godine u godinu bude sve bolji i posećeniji, a da posetioci budu zadovoljni ponudom proizvoda. Posetioci će imati priliku da razgledaju i da, osim cveća, po sniženim cenama kupe i sadnice, cvetne aranžmane, opremu za hortikulturu, kao i najrazličitije vrste dekorativnih materijala za saksije i još mnogo toga”, rekao je Stanković.

Na naše pitanje da li je nešto unapređeno u odnosu na prethodnu godinu i kakvi su planovi za budućnost, Stanković kaže da će festival po svemu sudeći biti tradicionalan zato što postoji interesovanje kako izlagača, tako i posetilaca. On ističe da je Turistička organizacija opštine Kula ove godine pripremila i Uskršnji sajam, gde će posetioci moći da kupe uskršnje đakonije pravljene rukama udruženja žena iz naše opštine.

Festival cveća u Kuli održaće se 19. i 20. aprila u Kramerovoj ulici u Kuli, a štandovi će biti postavljeni od 08:00 do 20:00 časova oba dana festivala.