Gas Point vas nagrađuje samo ako imate ovaj uređaj

658

KULA - Ako niste do sada znali, Gas Point je za svoje verne potrošače obezbedio Loyalty program uz pomoć kojeg možete ostvariti popust od 2 do 3 RSD po litri goriva.

Na benzinskoj pumpi Gas Point, ukoliko ste član Loyalty programa i sipate MOL auto gas, možete ostvariti popust od 2 RSD po jednom litru. Ako sipate MOL premium BMB sa 95 oktana ili MOL evro dizel, onda ostvarujete popust od 3 RSD po jednom litru.

Šta vam je potrebno da ostvarite popust?

Da biste ostvarili pravo na popust pri kupovini goriva, potreban vam je token u obliku priveska koji pokažete na kasi. Token je praktičan, možete ga okačiti na ključeve, jer je otporan na vodu i habanje.

Primer računice: ukoliko sipate 10 litara MOL evro dizela, dobićete popust od 3 RSD po litri, pa će tako vaš račun biti manji za 30 dinara.

Kako možete dobiti token i postati član Loyalty program?

Token uz pomoć kojeg ostvarujete popust na kupovinu goriva možete dobiti na kasi kad sledeći put posetite Gas Point i sipate gorivo. Dovoljno je da prodavcu kažete da želite da postanete član Loyalty programa i ceo proces će biti gotovo za minut. Članstvo u Loyalty programu je potpuno besplatno!

Podsećamo da je benzinska pumpa Gas Point zvaničan MOL partner i da prodaju najkvalitetnije gorivo na našim prostorima.

Više o benzinskoj pumpi Gas Point možete pronaći u našem Poslovnom adresaru.