Da li će nas vreme poslužiti za praznike?

1780

KULA / VRBAS / ODŽACI - Meteorolozi za danas najavljuju pretežno sunčano i toplo vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do čak 30 stepeni u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci.

Iskoristite lep i sunčan petak jer se već uveče očekuje naoblačenje koje će usloviti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. U subotu nam stiže zahlađenje uz kišu, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 15 stepeni, a minimalnom do 10.

Na vaskršnji dan čeka nas promenljiva oblačnost, sa dužim periodima sunčanog vremena. Maksimalna dnevna temperatura u opštinama Vrbas, Kula i Odžaci biće 17 stepeni, dok uveče možemo da očekujemo padavine.

Kako najavljuju meteorolozi, najviša dnevna temperatura u ponedeljak biće 19, a u utorak 14 stepeni. Za oba dana predviđaju se pljuskovi sa grmljavinom.

Pretežno oblačno vreme, sa maksimalnom dnevnom do 17, a minimalnom do šest stepeni, čeka nas prvog majskog dana. Od četvrtka, drugog prazničnog dana, očekuje se blagi porast temperature do 21 stepen. Slično vreme najavljeno je za petak i subotu, 3. i 4. maj, a u nedelju blaži pad temperature sa pljuskovima.