(FOTO) Izuzetan vikend za takmičare Karate kluba „Vukovi“

493

KULA - Vikend za nama obeležili su odlični sportski rezultati takmičara Karate kluba "Vukovi" koji su 20. aprila nastupili u Čačku, a 21. u Banatskom Novom Selu.

Foto: Krnajac Milorad

Na prestižnom internacionalnom turniru „Zlatni pojas Čačka“, nastupila je mlađa takmičarska ekipa „Vukova“ u sastavu Krnajac Miloš, Krnajac Mihajlo i Mijanović Rastko, koju su ostvarili izuzetne rezultate. U ekipnoj konkurenciji su posle više mečeva, usled nedostastka sportske sreće u finalnom meču, završili na visokom drugom mestu i u Kulu doneli srebrnu medalju sa ovog izuzetno jakog turnira.

Foto: Krnajac Milorad

U pojedinačnoj konkurenciji, bez premca je bio nada Krnajac Mihajlo, koji je u svojoj uzrasnoj i težinskoj kategoriji apsolutno briljirao i skoro bez izgubljenog poena, osvojio zlatnu medalju. Uspešan u pojedinačnoj konkurenciji bio je i Mijanović Rastko koji je takmičenje završio na visokom trećem mestu.

Foto: Krnajac Milorad

Zapaženim nastupima na prethodnim takmičenjima, takmičari Krnajac Mihajlo, Mijanović Rastko i Krnajac Miloš overili su vizu za nastup u sastavu reprezentacije Srbije na Prvenstvo Balkana za decu koje se održava polovinom sledećeg meseca u Banjaluci.

Foto: Krnajac Milorad

U nedelju, 21. aprila, u Banatskom Novom Selu, održan je Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, gde je nastupila starija takmičarska ekipa „Vukova“ u sastavu junior Ćosić Filip, Milutinović Miloš, Kakaš Aleksandar, Bođanac Aleksandar i kadet Damjanović Luka. Juniorska ekipa je izuzetnim nastupom, potpuno zasluženo, ponela titulu osvajača Kupa Vojvodine i u Kulu donela zlatnu medalju sa ovog takmičenja.

Foto: Krnajac Milorad

U pojedinačnoj konkurenciji osvojene su tri medalje. Na pobedničko postolje sa srebrnim medaljama izašli su Milutinović Miloš i Bođanac Aleleksandar, dok je sa bronzanom medaljom takmičenje završio Ćosić Filip.

Foto: Krnajac Milorad

„Izuzetno smo ponosni na ostvarene rezultate u prethodnom periodu, koji samo oslikavaju šampionski put kojim se kreće naša takmičarska ekipa. Posebno smo ponosni na izuzetne nastupe naših juniora, gde opravdano očekujemo poziv selektora da isti brane boje Srbije na nekom od narednih međunarodnih nastupa“, saopštili su u upravi kluba.