Spektakl u Crvenki! Slatki dani u srcu Bačke 10. i 11. maja, najavljeno više popularnih izvođača

5878

CRVENKA - Nezaboravan provod čeka vas u Crvenki 10. i 11. maja na manifestaciji "Slatki dani u srcu Bačke" gde ćete i ove godine uživati u nastupima popularnih izvođača.

Slatka ulica u Crvenki okupiće proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore, mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere. Posetioci će tokom celog dana moći da uživaju u raznolikom kulturno-zabavnom programu u organizaciji Mesne zajednice Crvenka, Turističke organizacije opštine Kula, „Jafe“ i Šećerane.

Prvog dana manifestacije, 10. maja, u 21:00 sat će nastupiti Nataša Bekvalac, koja će pred publikom izvesti svoje najveće hitove. Narednog dana najmlađi će moći da se druže sa popularnom Jutjub ekipom „Stuberi“ čiji je nastup najavljen za 11. maj od 16:00 časova, a potom od 22:00 sledi koncert Ace Lukasa. Za dobro raspoloženje posetilaca pobrinuće se i DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa i DJ Grizli.

Prema rečima direktora Turističke organizacije opštine Kula Vladimira Stankovića, manifestacija je zasnovana na „slatkoj industriji“ koja je brend Crvenke, ali je zamišljena i kao promocija lokalnih autentičnosti kroz sport, kulturu, gastronomiju i etno sadržaje. „Slatki dani su i čuvar tradicije Crvenke, u kojoj žive pripadnici 22 nacije“, istakao je Stanković.