Prethodna dva puta je bilo super u Crvenki, ali zato ove godine očekujte spektakl!

1670

CRVENKA - Posetiocima prošlogodišnjih Slatkih dana u srcu Bačke ova najslađa manifestacija u okolini ostala je u lepom sećanju, zbog čega je interesovanje za ovaj događaj još više poraslo.

Slatki dani u srcu Bačke / Foto: Q Media

Crvenka je prošle godine po drugi put bila mesto okupljanja malih i velikih proizvođača slatkiša iz ovog mesta i okoline. Već posle prvih „Slatkih dana“ postalo je jasno da ova manifestacija ima veliki turistički potencijal, zbog čega je prošle godine produžena na dva dana, a posetioci su uživali u čak tri koncerta, pevajući najveće domaće hitove sa Tropico bendom, Anom Kokić i Harisom Džinovićem.

Radoznali posetioci pristizali su iz cele Bačke tokom dva dana manifestacije, a organizatori su tada pripremili celodnevne kulturno-umetničke i zabavne programe i aktivnosti. Slatka ulica, etno postavka, haos animatori, mažoretkinje, štulaši, mađioničari, žongleri i kulturno-umetnika društva udahnuli su život najslađem mestu koje se nalazi u srcu Bačke.

Prošle godine obeleženo je i 30 godina otkako je Rukometni klub „Crvenka“ osvojio kup Jugoslavije, pa je tim povodom prikazan i deo utakmice između „Crvenke“ i „Metaloplastike“, gde su posetioci od aktera utakmice mogli da čuju kako je to sve izgledalo.

Organizatori su za ovu godinu najavili još veću feštu jer nam stižu Aca Lukas i Nataša Bekvalac, a po prvi put dolazi i popularna Jutjub ekipa „Stuberi“, obožavana među osnovcima i srednjoškolcima. Za odlično raspoloženje pobrinuće se i DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa i DJ Grizli, a kao i prošle godine, Slatki dani u srcu Bačke okupiće proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore, mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere.

Manifestaciju organizuju Mesna zajednica Crvenka, Turistička organizacija opštine Kula, “Jafa” i Šećerana.