(FOTO) (VIDEO) Komunalac obezbedio sredstva za opremanje dvorišta Vrtića „Vila“ u Vrbasu

710

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas obezbedilo je sredstva za uređenje dvorišnog prostora objekta "Vila", Predškolske ustanove "Boško Buha".

Foto: Miša Đakonov

Prema rečima direktora JKP Komunalac Vrbas Siniše Adamovića, ovo komunalno preduzeće je uvek spremno da pomogne Predškolskoj ustanovi kod opremanja objekata na teritoriji opštine Vrbas, kako bi najmlađi mogli da uživaju tokom boravka u vrtiću. On dodaje da ovo neće biti jedini objekat i da će „Komunalac“ izdvojiti sredstva da pomogne Predškolskoj ustanovi „Boško Buha“ kad god bude prilike.

Foto: Miša Đakonov

Dvorište Vrtića „Vila“ opremljeno je ljuljaškama, klackalicama i toboganima, ali i letnjikovcem za čiju izgradnju je sredstva obezbedio Savet Druge mesne zajednice.

Foto: Miša Đakonov

„Smatram da će najmlađima biti ugodniji boravak u dvorištu vrtića, a čini mi se da smo na ovaj način pomogli i vaspitačima da kvalitetnije rade i vode brigu o našim najmlađima“, rekao je predsednik Saveta Druge mesne zajednice Aleksandar Babić.

Foto: Miša Đakonov

Zamenik direktora PU „Boško Buha“ Nebojša Dešić zahvalio se svima koji su učestvovali u ovoj akciji, istakavši primer odlične saradnje predškolske ustanove, lokalne samouprave, mesne zajednice, JKP „Komunalac“ i JAZIP-a.

Foto: Miša Đakonov

Nekada prazno dvorište objekta „Vila“ sada krase različite sprave, koje će najmlađim Vrbašanima omogućiti duži boravak na otvorenom i samim tim lepši i kvalitetniji boravak u vrtiću.

Foto: Miša Đakonov

Pogledajte prilog Televizije Bačka: