Rastko Mijanović i Mihajlo Krnajac odlaze na prvenstvo Balkana u karateu

531

KULA - U Šajkašu je 29. aprila, u organizaciji Karate saveza Vojvodine, održan izborni turnir za kandidate za reprezentaciju Srbije, koji će nastupiti na predstojećem prvenstvu Balkana za decu. Na pomenutom treningu ispred KK "Vukovi", učestvovali su nade Krnajac Mihajlo i Mijanović Rastko.

Foto: Željko Vorinski

U toku treninga, pod budnim okom selektora, svi reprezentativni kandidati iz svih karate klubova u Vojvodini su pokazali svoju sportsku formu u kojoj se nalaze, na konto čega je selektor sastavljao spisak reprezentacije.

Foto: Željko Vorinski

U izuzetnoj konkurenciji, od čak četiri reprezentativna kandidata na jedno mesto, nada Krnajac Mihajlo je pokazao da je bez premca u svojoj uzrasnoj i težinskoj kategoriji i sasvim opravdano će braniti boje Srbije na predstojećoj međunarodnoj smotri. Nada Mijanović Rastko je rutinski obezbedio sebi vizu za učestvovanje na ovom prestižnom takmičenju, pobedama nad dva reprezentativna kandidata.

Foto: Željko Vorinski

„Izuzetno smo ponosni na ono što su naši takmičari pokazali na navedenom treningu i svesni smo ukazane časti, kao i odgovornosti da na najbolji način predstavljamo Srbiju. Sa najvišim ambicijama izlazima na predstojeće prvenstvo Balkana i očekujemo da još koja Balkanska medalja zasija u Kuli“, saopštili su u upravi kluba.