(UŽIVO) Veliki požar u centru Kule, zapalio se spa centar, nema povređenih

12047

KULA - U centru Kule došlo je do velikog požara kada se zapalio spa centar, javljaju očevici.

23:30 – Ugašen požar, pričinjena velika materijalna šteta

Veliki požar koji je oko 21:00 izbio u spa centru u Kuli, između Lenjinove i Ulice Maršala Tita, posle skoro dva sata neprekidne akcije vatrogasaca, ali i građana koji su prišli da pomognu, konačno je ugašen. Više pročitajte u posebnoj vesti – OVDE.

Foto: N. Janjanin

22:13 – Požar pod kontrolom

Kako nezvanično saznajemo, požar je krenuo iz saune. Iako još uvek nije ugašen, pod kontrolom je i nema opasnosti od širenja.

Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin

22:08 – Uzrok požara nepoznat

Šta je uzrokovalo požar u spa centru, još uvek je nepoznato. Prema informacijama kojima raspolažemo, u požaru nema povređenih.

Foto: N. Janjanin

21:51 – Vatrogasne ekipe i građani još uvek gase požar

Požar je trenutno pod kontrolom, ali se na licu mesta još uvek nalaze mnogobrojne vatrogasne ekipe i građani koji pomažu u gašenju vatre.

Foto: N. Janjanin

21:00 – Gašenje požara u toku

Između Lenjinove i Ulice Maršala Tita prisutan je gust dim koji se oseti u većem delu Kule, a dva vatrogasna vozila nalaze se na licu mesta.

Foto: N. Janjanin
Foto: Nemanja Janjanin

Kako saznajemo, plamen se širi velikom brzinom i vatrogasci se nalaze na krovu objekta koji se zapalio. Policajci kontrolišu saobraćaj.

Sa lica mesta nam javljaju da je na mesto požara pristiglo još vatrogasaca, a jedan vatrogasni kamion nalazi se i u Lenjinovoj. Cisternu je ustupio i “Komunalac”, dok građani pomažu u gašenju.

Pripadnici policije blokirali su saobraćaj i propuštaju samo vozila sa parkinga, kako ih ne bi zahvatio požar koji se širi. Prema rečima očevidaca, situacija je prilično napeta i vatrogasci se konstantno bore da obuzdaju požar.

Foto: Nemanja Janjanin
Foto: Nemanja Janjanin
Foto: Nemanja Janjanin