(VIDEO) Ugašen požar u centru Kule, prenosimo kadrove iz spa centra

8885

KULA - Veliki požar koji je oko 21:00 izbio u spa centru u Kuli, između Lenjinove i Ulice Maršala Tita, posle skoro dva sata neprekidne akcije vatrogasaca, ali i građana koji su prišli da pomognu, konačno je ugašen.

Foto: N. Janjanin

Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, u požaru nema povređenih. U gašenju požara je učestvovalo više vatrogasnih ekipa, a kako smo se i sami uverili, vatrogasni kamioni su dolazili i iz okolnih mesta. 

Zvaničnih informacija o uzroku požara još nema, prema nezvaničnim informacijama požar je nastao u sauni, o čemu smo više pisali u posebnoj vesti koji možete pronaći – OVDE.

Nakon toga, požar je zahvatio prostoriju sa bazenom, sprat i pomoćne prostorije, zatim tavan i sam krov, pa se iz okolnih zgrada jasno video plamen koji je izlazio iz krova. Materijalna šteta je velika, a o tome da li je požar pričinio štetu i na okolnim objektima, biće utvrđeno nakon uviđaja. 

Od prvih trenutaka kada je uočen požar, na licu mesta se okupio veliki broj građana, pa su neki od njih i pomogli vatrogasnim ekipama. Na teren su odmah izašli i pripadnici policije koji su regulisali saobraćaj u Lenjinovoj i u Ulici Maršala Tita.

Pogledajte video snimak iz spa centra:

Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin
Foto: N. Janjanin