Potpisan Sporazum o saradnji između OFK Vrbas i FK Crvena zvezda

575

VRBAS - Na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu je u ponedeljak potpisan Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između Omladinskog fudbalskog kluba Vrbas i Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Dokumentom, koji su potpisali predsednici dva kluba Zoran Ninić i Svetozar Mijailović, predviđeno je razvijanje fudbalskih škola, a biće omogućena i međusobna gostovanja svih selekcija. Zvezdini stručnjaci obavezali su se da će svake godine organizovati savremeni trening sa igračima mlađih kategorija vrbaskog kluba. Takođe, postoji mogućnost i da pojedini fudbaleri Crvene zvezde budu ustupljeni Fudbalskom klubu Vrbas, prenosi vrbaski opštinski sajt.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i član Opštinskog veća zadužen za sport Srđan Stanić i savetnik predsednika opštine Vrbas Predrag Trbojević.

Prema rečima predsednika vrbaskog kluba Zorana Ninića, potpisivanje Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji ima za cilj afirmaciju fudbala u opštini Vrbas i okruženju. On dodaje da će se, uz profesionalan i stručan rad sa mlađim selekcijama, stvarati igrači koji bi jednog dana mogli da zaigraju i u Crvenoj zvezdi.

Srđan Stanić ističe da potpisivanjem ovog dokumenta opština Vrbas postaje deo velikog projekta kojim će se svoj deci koja vole fudbal obezbediti kvalitetniji uslovi za rad. “Verujem da ćemo saradnjom sa našim najvećim klubom ostvariti zacrtane ciljeve, a samim tim i uspehe”, kaže Stanić.