(VIDEO) Ružnjići i Uništiteljka ove nedelje u bioskopu Jugoslavija

89

VRBAS - Bioskop "Jugoslavija" pripremio je za kraj maja dva filmska ostvarenja, koji će se prikazivati 29, 30. i 31. maja.

Muzička pustolovina za decu “Ružnjići” na programu je sva tri dana od 18:00 časova. U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača . Moxy i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kog će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda. Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo. Ružnjići se suočavaju sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen i konačno otkrivaju da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Sva tri dana na programu je i akcioni triler za odrasle “Uništiteljka”, koji je na prepertoaru od 20:00 časova. U novom krimi trileru Karin Kusame, prijem obeležene novčanice pokreće iskusnu detektivku policije Los Anđelesa, Erin Bel (Nikol Kidman) na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande, Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande, koje je i sama nekada bila član kao agent FBI na tajnom zadataku, koji se katastrofalno završio i uzeo težak emocionalni i fizički danak nad njenim životom. Tokom svoje opsesivne potrage, Bell je preplavljena uspomenama na tajni zadatak u okviru Silasove bande. Posebno bolne su njene uspomene na Krisa (Sebastian Sten), partnera iz FBI s kojim je imala strasnu romansu.