Završena odbojkaška sezona, Kuljankama pripalo treće mesto

568

KULA - Odbojkaška sezona je završena, a Kuljanke su opravdale očekivanja uprave kluba i trenera i ispunile ciljeve koji su postavljeni na početku sezone.

Foto: ŽOK Hajduk Kula

Godinama u nizu, recept za uspeh Ženskog odbojkaškog kluba „Hajduk“ krije se u posvećenom i stručnom radu trenera u svim selekcijama, kao i opremi i rekvizitima i primenom najsavremenijih modela treninga, pod stručnim nadzorom Odbojkaškog saveza Srbije i modelu reprezentacije koja je aktuelni svetski prvak.

Foto: ŽOK Hajduk Kula

„Za sve nas nije iznenađenje što je namlađa ekipa u ligi, sastavljena od pionirki i kadetkinja, visoko plasirana u seniorskom takmičenju i zasluzeno osvojila treće mesto. Uz mnogo poteškoća, povreda i odustajanja najboljih igrača, u prvi plan iskočili su neki mlađi igrači koji su iskoristili svoju šansu i uneli novu energiju i kvalitet“, kažu u ŽOK „Hajduk“ Kula.

Foto: ŽOK Hajduk Kula

Tim koji je osvojio treće mesto u sezoni 2018/19 čine: Lucija Kovijanić (kapiten), Una Pješčić, Marina Basara, Jovana Steljić, Mina Semjanov, Tamara Semjanov, Jelena Vulović, Maja Grozdić, Iva Cicmil (zamenik kapitena), Milica Sekeruš, Staša Malenica, Sara Kapetan, Nastasija Vendel, Anđela Ševin, Adrijana Bukejlović i Marija Peković.