Dozvolite sebi čarobno opuštanje u Spa centru Harmony

481

Naporan rad, brz tempo života, svakodnevne brige i mnoge obaveze stvaraju osećaj napetosti i umora. Zato nam je relaksacija više nego potrebna, a Spa centar Harmony predstavlja savršeno mesto za prirodan način opuštanja.

Foto: Agneš Kantardžić

Spa centar Harmony se nalazi u centru Temerina i omogućava vam da se u prijatnom ambijentu opustite, napunite baterije i osećate posebno. U apsolutno privatnom dvočasovnom terminu (sami ste) moći ćete da se detoksirate u finskoj sauni i blagodetima eteričnih ulja i svetlom boje koja vam najviše odgovara. Poseban osećaj opuštanja, uz prijatnu muziku, pružiće hidromasažna kada sa 58 mlaznica kroz koje, pored vode, dodatni efekat masaži doprinosi i snaga vazduha. Pet sedećih i jedno ležeće mesto sa različitim rasporedom mlaznica omogućavaju izuzetnu masažu celog tela. U relax zoni možete uživati u blagodetima slanih cigala.

Dva sata provedenih u Spa centru Harmony uz aero i akva masažu, finsku saunu, aroma, hromo i muzikoterapiju, vratiće vaše telo i dušu u harmoniju. Opuštanje čini ljude srećnim, a najbolje je kada to radite sa vama dragom osobom – poručuju iz Spa centra Harmony.

Više informacija možete pronaći na sajtu Spa centra Harmony iz Temerina ili dobiti pozivom na broj 063/545-055.