Kuljanin uhapšen u Prijepolju! Ispod sedišta automobila nagurao pedeset paketa marihuane

4522

KULA / PRIJEPOLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Prijepolju, zaplenili su oko 28 kilograma marihuane na području ovog grada.

Foto: mup.gov.rs

Ovom prilikom uhapšen je S.V. (1971) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u automobilu „bmv“ kojim je upravljao osumnjičeni, u prepravljenim konstrukcionim šupljinama, ispod vozačevog i suvozačevog sedišta, pronašla 50 paketa marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Foto: mup.gov.rs

Hapšenje u Zmajevu: Pronađena droga u vratima automobila

Nešto manju količinu droge zaplenili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su uhapsili S. K. (1995) sa područja Vrbasa kod koga je pronađeno 2.8 kilograma marihuane. Osumnjičeni se tereti da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Marihuana je pronađena u Zmajevu, pregledom automobila koji je vozio osumnjičeni, sakrivena ispod tapacirunga na vratima.

S. K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Fotografije akcije u Zmajevu možete pogledati u posebnoj vesti – OVDE.