(FOTO) Crveni krst Odžaci na pokrajinskom takmičenju u Sremskoj Mitrovici

160

ODŽACI - Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkog prikaza povreda stanja i oboljenja realizovano je 1. juna u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Crveni krst Odžaci

Učestvovalo je ukupno 26 vojvođanskih opština i gradova (od 45) sa 22 ekipe podmlatka, 18 ekipa omladine u oblasti prve pomoći i osam ekipa u realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja.

Foto: Crveni krst Odžaci

Crveni krst Odžaci učestvovao je u takmičenju u kategoriji podmlatka, a obezbedili su i dvoje sudija (Anka Stojilković i Nebojša Stamenković). Sam plasman na učešće u ovom takmičenju je veliki uspeh. U kategoriji podmlatka u kojoj se takmičilo 22 ekipe, prvo mesto zauzela je ekipa Rume.

Foto: Crveni krst Odžaci

Ekipu podmlatka Crvenog krsta Odžaci predstavljali su:

  • Ema Čugalj (kapiten)
  • Marko Maksimović
  • Jovana Knezi
  • Nađa Marić
  • Emilija Nikolić
  • Ljiljana Jovanović
Foto: Crveni krst Odžaci

Ekipa podmlatka Crvenog krsta Odžaci je zauzela jedanaesto mesto, što je odličan rezultat, budući da nisu imali mnogo vremena za pripreme.

Foto: Crveni krst Odžaci

„Zadovoljni smo postignutim rezultatima, a najbitnije je da su naši predstavnici bogatiji za jedno novo iskustvo i za brojna uspostavljena prijateljstva sa vršnjacima iz cele Vojvodine.
Posebno se zahvaljujemo JKP „Usluga“ Odžaci koja je i ove godine obezbedila prevoz naših učesnika“, poručili su iz Crvenog krsta Odžaci.

Foto: Crveni krst Odžaci