Afrodizijak za žene

1616

Afrodizijaci su veoma popularna sredstva za poboljšanje seksualnosti i traže ih oba pola, međutim, afrodizijaci za žene su još traženiji.

”Različiti narodi, kulture, praktikuju posebna jela, pića ili neke supstance koje podstiču seksualnu želju.”

Naravno, neka od ovih sredstava i realno pojačavaju seksualni nagon.

Postoje 2 vrste afrodizijaka:

  • Psihofiziološki – efekti konzumiranja ovakvih sredstva umeju da probude i pobude čulo vida, dodira, mirisa i/ili sluha
  • Interni – jela, pića, lekovi, ljubavni napici, medicinski preparati.

Afrodizijak je takođe i prirodan lek koji poboljšava funkciju seksualne želje, a veruje se da potiče od grčke boginje ljubavi i harmonije AFRODITE.

“Uticaj afrodizijaka na muškarace i žene se dosta razlikuje kao u slučaju procesa seksualnog zadovoljstva kod muškarca koja je fizička, a kod žena psihološka.”

Da bi pravi afrodizijak za žene stvarno funkcionisao on mora da vas ubaci u pravo stanje svesti.

Afrodizijaci kao jelo i piće

1. Spanać je zeleno povrće bogato magnezijumom koji širi krvne sudove, a poznato je da bolja cirkulacija znači i bolji seks. Spanać se najčešće koristi kao prilog uz meso koje je takođe dobar stimulans. Izbor je veliki kao i pozitivno dejstvo ovog povrća na nas seksualni život.

2. Crveno vino kao afrodizijak pored toga što vas brzo opušta ono sadrži resveratol, antioksidans koji pomaže da se ubrza protok krvi i da poboljšava cirkulaciju pre i za vreme odnosa. Alkohol u malim količinama će povećati vas libido. To je zato što etanol stimuliše primitivni deo mozga koji se zove hipotalamus. Ovaj deo vaseg mozga reguliše osnovna ljudska funkcija uključujući temperaturu, glad, nivo hormona i naravno libido.

3. Losos sadrži omega 3 masne kiseline a one su takođe vazne za dobru prokrvljenost koja je neophodan uslov za dobar seks.

4. Tamna čokolada je jedna od najpoznatijih namirnica koja ima afrodizijak dejstvo. Čokolada sadrži hemikalije ljubavi stimulans fenil-etil-amin i zbog toga čokolada dok je jedemo budi osećaj zaljubljenosti. Zahvaljujući mešavini belančevina, ugljenih hidrata vitamina B, minerala, gvožđa, kalcijuma magnezijuma i cinka.

5. Posebne čokolade za odrasle, za nju i za njega, su novijeg datuma. Lepe, slatke i dostupne i na našem tržištu. Kriju privatnost jer se mogu naručiti online, ali bude i potpiriju slatke snove.

6. Badem su dugo vremena povezani sa plodnišću da njihov miris uzbuđuje žene pa su ih čest koristili na svadbama. Ova namirnica sadrži hranljive supstance važne za poboljšanje seksualnog života. Samo 28gr badema obezbediće vam 35% prepurečene dnevne doze, vitamina E, koji utiče na plodnost i funkciju polnih organa.

7. Jeste li popili svoju šoljicu kafe? Istraživanja su pokazala da da je kafa veoma efikasan stimulans. Kofein opušta krvne sudove i ubrzava protok krvi.

8. Vanila je u stanju da izazove efekat euforije, osećaj snage i seksualne želje, savršeno utiče na nervni sistem koji je neophodan za stimulisanje ženskog uzbuđenja.

9. Afrodizijaci u spavaćoj sobi možete koristiti eterična ulja koja nam je sama priroda dala. Moćna eterična ulja koja će poboljšati seksualne funkcije: ulje geranijuma, ulje jedra, ulje đumbira, ulje kleke i ulje jele.

Kako izabrati pravi afrodizijak za žene? Umesto zaključka daćemo vam preporuku…

Pronađite preparat koji je 100% prirodan.

Sastojci kao što su koren žensena, čokolada za odrasle ili epimedium su 100% prirodni i garantovano će probuditi vašu senzualnost, a Majka Priroda će odraditi ostatak.