Glasajte za decu iz Vrbasa, Odžaka i Sombora na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

390

VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - U sredu je zvanično otvoreno glasanje za učesnike najveće dečje muzičke manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" koja se ove godine održava u Vrnjačkoj Banji.

Na ovogodišnjem takmičenju Vrbašani će predstavljati Rusku Federaciju i pevati na ruskom jeziku. Nina i Vrbaska lavina predstaviće se pesmom “Скажи мне что такое любовь” (Kaži mi šta je to ljubav) i moći ćete da navijate za njih 22. juna uz direktan prenosi na TV Prva. Već sada možete da glasate za Vrbas slanjem SMS poruke „PESMA 04“ na broj 1557.

Deca iz Odžaka, koja ove godine predstavljaju Australiju, pevaće u Vrnjačkoj Banji na engleskom jeziku. Katarini Benka, koja je prošle godine predstavljala opštinu Odžaci na takmičenju u Nišu, ove godine će se na sceni pridružiti Teodora Tojagić, Teodora Arizanović i Ilija Ljubić. Za njih možete da glasate slanjem SMS poruke „PESMA 20“ na broj 1557.

Somborci će ove godine imati najlakši zadatak jer će predstavljati Hrvatsku i pevaće na poznatom jeziku. Oni će nastupiti pod rednim brojem 10 i za njih možete da glasate slanjem SMS poruke „PESMA 10“ na broj 1557.

Sa jednog broja možete da pošaljete neograničen broj poruka. Cena jedne poruke je 78 dinara. Glasanje je otvoreno 12. juna i trajaće do završetka televizijskog programa.