(FOTO) Atelje Plus iz Kule proslavio preseljenje na novu adresu

1542

KULA - Digitalni centar "Atelje Plus" iz Kule, juče je preseljen na novu adresu u ulici Veljka Vlahovića 19 u Kuli.

Foto: B. Grbić

Sve do nedavno se na samom ulazu u “Lamele” u centru Kule nalazila jedna od najprepoznatljivijih firmi iz naše lokalne sredine. Ova lokacija je godinama bila dom Digitalnog centra “Atelje Plus” iz Kule.

Međutim, kada firma dobro posluje, ubrzo preraste kapacitete sa kojima raspolaže, a to se desilo i sa Atelje Plusom. Zato su Verica i Zoran Sekeruš, vlasnici firme doneli odluku da se presele na novu lokaciju.

Nova adresa “Atelje Plusa” je u ulici Veljka Vlahovića broj 19 u Kuli. Prostorije firme su sada mnogo veće i komotnije za rad, prilagođene štamparskoj delatnosti koju firma obavlja od svog osnivanja do danas. Ima tu prostora i za širenje firme, kao i za kreativni rad ili druženje, u šta smo se lično uverili.

Atelje Plus će i nadalje obavljati sve one delatnosti po kojima su naširoko poznati, ne samo u Kuli, već i po celoj Srbiji. Tako možete i dalje očekivati vrhunske usluge iz domena štampe velikog i malog formata, kao i mobilnog marketinga, uključujući autografiku, prozorsku i fasadnu grafiku, izradu bilborda, reklamne table svih formata, svetleća tela i sve ostalo bez čega je danas gotovo nemoguće zamisliti efikasan marketing.

Otvaranje firme na novoj lokaciji je proteklo onako kako red nalaže – velikom žurkom. Verica i Zoran, kao i ostatak ekipe Atelje Plusa su se potrudili da sve protekne u najboljem redu, domaćinski, u društvu dobrih ljudi, njihovih prijatelja i saradnika.

Svečanost je počela osveštavanjem prostorija, a nastavila se uz druženje i muziku. Hrane i pića takođe nije falilo, a naravno ni dobrog raspoloženja, jer su svi koji su došli na ovo otvaranje poneli svoje osmehe i lepe želje koje se odnose na dalji rad ove, svima nama drage firme.