(VIDEO) Odličan nastup naših na takmičenju Srbija u ritmu Evrope

502

VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - U Vrnjačkoj Banji je u subotu održano najveće dečje muzičko takmičenje "Srbija u ritmu Evrope", gde su mladi muzičari iz Vrbasa, Odžaka i Sombora na najbolji način predstavili svoju opštinu i grad.

Vrbas je ove godine predstavljao Rusiju, a sjajnu muzičku ekipu činili su Nina Kankaraš, vokal (OŠ “20. oktobar”) i bubnjari Matija Sivč, Luka Bilenkij (OŠ “Bratstvo jedinstvo” Vrbas), Fedor Kontra (OŠ “Svetozar Miletić”), Dragana Perović (OŠ “Petar Petrović Njegoš”) i Bogdan Milisavljević.

Nina i “Vrbaska lavina” predstavili su se pesmom “Скажи мне что такое любовь” (Kaži mi šta je to ljubav)

Gepostet von Srbija u ritmu Evrope am Sonntag, 23. Juni 2019

Ekipa iz Vrbasa imala je dva poena žirija i 11 poena od pristiglih SMS poruka, čime su se plasirali na 19. mesto.

Pogledajte nastup predstavnika opštine Vrbas:

Katarina Benka, Teodora Arizanović, Nikolina Stevanović i Ilija Ljubić nastupali su ispred Odžaka kao predstavnici Australije i ove godine su imali zadatak da pevaju na engleskom jeziku. Sa 15 poena žirija i 23 na SMS plasman, Odžačani su zauzeli 17. mesto.

Gepostet von Srbija u ritmu Evrope am Sonntag, 23. Juni 2019

 

Pogledajte nastup predstavnika opštine Odžaci:

Ovogodišnja takmičarka iz Sombora Ivona Damjanović predstavljala je Hrvatsku i sa 17 poena žirija i 20 na SMS plasman, zauzela je 15. mesto na takmičenju.

Pogledajte nastup predstavnika grada Sombora:

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je grad Vranje, koji će biti domaćin manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” 2020. godine.