Who See nastupa u Vrbasu u okviru humanitarne akcije za Natašu Gajdoš

1090

VRBAS - U subotu 6. jula 2019. godine, u Mansarda kafeu u Vrbasu održaće se humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Natašu Gajdoš.

Foto: Promo

Glavni akteri ovog događaja su regionalne hip-hop zvezde, crnogorski dvojac pod imenom Who See, uz podršku vrbaskog hip-hop izvođača pod pseudonimom Twelve.

Mladoj Nataši je od posledica teške saobraćajne nesreće 2018. godine amputirana leva noga iznad kolena. Nakon uspešnog rehabilitacionog toka, Nataši je neophodna proteza koja će joj omogućiti povratak svakodnevnim obavezama uz veću samostalnost i slobodu kretanja.

Humanitarno udruženje Empata iz Vrbasa i ove godine priprema razne događaje u cilju prikupljanja pomoći za naše sugrađane. Na dan pomentnog događaja u Mansarda kafeu posetioci će imati priliku da se kroz razgovor sa volonterima udruženja Empata upoznaju sa njihovim radom i planovima.

„Uz svesrdnu podršku prijatelja Mansarda kafe, CFK Drago Jovović, Chefs for life, Ekstra Auto Transport, Picerija Stefano, kao i našeg medijskog prijatelja Portala „Naše Mesto“, naš grad posetiće regionalne zvezde dobro poznate vrbaskoj publici. Hip-hop dvojac Who See, dobitnik MTV nagrade za najbolji regionalni bend 2012. godine, doprineće kako atmosferi tako i masovnosti događaja čiji je cilj samo jedno – da Nataša opet čvrsto stoji na zemlji“, poručili su iz Empate.

Karte za ovaj događaj možete kupiti od srede 26. juna 2019. u Mansarda kafeu u Vrbasu po ceni od 300 dinara. Važna napomena je da je broj karata ograničen te se pozivaju poštovaoci benda i zanteresovani da nabave svoj primerak karte na vreme.

Sva prikupljena sredstva od prodatih karata biće prosleđena za osnovni cilj akcije – nabavku proteze za Natašu.

Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranici.