(VIDEO) Who See vas poziva u Vrbas na humanitarnu žurku za Natašu Gajdoš

1424

VRBAS - "Đe se kupaš, đe školjke skupljaš" odzvanjaće 6. jula u Mansarda kafeu u Vrbasu, a mi vas pozivamo da na vreme kupite kartu i zauzmete svoje mesto!

Foto: Promo

Ono što moramo odmah da naglasimo je sledeće:

Ulaznice se kupuju isključivo u Mansarda kafeu u Vrbasu i pošto je broj mesta ograničen, ne postoji mogućnost da se ulaznice rezervišu! Prema tome, naš savet je da sačekate malo hladovinu i prošetate do Mansarde po svoje karte.

Pošto je 6. jul sve bliže, Who See je rešio da se uključi u promociju humanitarne žurke, pa je građanima Vrbasa uputio video poziv, kako bi se prodale sve ulaznice za njihov nastup i na taj način skupila što veća sredstva za Natašu Gajdoš.

„Čim prestane kiša, vidimo se u Vrbasu“

Mladoj Nataši je od posledica teške saobraćajne nesreće 2018. godine amputirana leva noga iznad kolena. Nakon uspešnog rehabilitacionog toka, Nataši je neophodna proteza koja će joj omogućiti povratak svakodnevnim obavezama uz veću samostalnost i slobodu kretanja.

Humanitarno udruženje Empata iz Vrbasa i ove godine priprema razne događaje u cilju prikupljanja pomoći za naše sugrađane. Na dan pomentnog događaja u Mansarda kafeu posetioci će imati priliku da se kroz razgovor sa volonterima udruženja Empata upoznaju sa njihovim radom i planovima.

Sva prikupljena sredstva od prodatih karata biće prosleđena za osnovni cilj akcije – nabavku proteze za Natašu.

Foto: Promo

Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranici.