Predstavnici “Poletarca” na proslavi završetka petog ciklusa programa “Podrška, ne perfekcija”

93

ODŽACI - Fondacija Novak Đoković je 21. juna u hotelu Crown Plaza u Beogradu svečano obeležila završetak petog cikulsa programa "Podrška, ne perfekcija".

PU "Poletarac" Odžaci / Foto: Nemanja Janjanin, fotopres.com

Svečanosti je prisustvovalo više od 150 roditelja, koji su uživali u predavanju doktorke Dobrinke Kuzmanović na temu ranog razvoja deteta u svetu digitalne tehnologije, a posebno iznenađenje je bilo dolazak Novaka i Jelene Đokovic, koji su sa radošću podelili svoja roditeljska iskustva sa ostalim roditeljima.

Peti ciklus programa “Podrška, ne prefekcija” realizovan je u 13 gradova u Srbiji, uz pomoć 27 facilitatora i 23 vaspitača. U ovom ciklusu je učestvovalo 345 roditelja.

Svečanom obeležavanju završetka petog ciklusa programa prisustvovale su predstavnice roditelja koji su pohađali program Ivana Orlović, Dragana Stanković i Anđela Jelača, kao i direktorica PU “Poletarac” Jelena Selak, vaspitačica Tanja Miletić i facilitatorke Marijana Đukić i Bojana Kupusinac

Fondacija Novak Đoković je u saradnji sa Predškolskom ustanovom “Poletarac“, u opštini Odžaci realizovala svih pet ciklusa programa, a poslednji je trajao od marta do maja meseca 2019. godine. Sa jednom grupom roditelja radile su facilitatorke Marijana Đukić i Bojana Kupusinac, a rad sa decom realizovala je vaspitačica Tanja Miletić.