Upriličen svečani prijem za đake generacije opštine Kula

1592

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić ugostio je u svečanoj sali đake generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije kulske opštine i tom prilikom im uručio laptop računare.

Foto: Tomi Tamaš

Đake su na tradicionalnom prijemu dočekali i rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Dragana Potpara i pomoćnik predsednika opštine Strahinja Paravina, koji su izrazili zadovoljstvo zbog toga što su imali priliku da i ove godine ugoste najbolje učenike kulske opštine.

Prema rečima Dragane Potpare, svi u Opštini su ponosni kada u junu treba da ugoste đake generacije, njihove porodice i razredne starešine. Ona je učenicima poželela mnogo uspeha u daljem školovanju i izrazila nadu da će se posle sticanja akademskog zvanja vratiti da žive i rade u svojoj opštini.

Damjan Miljanić istakao je da su đaci tu gde jesu zahvaljujući ogromnom radu i trudu, rekavši da mu je izuzetna čast što može da ih pozdravi. Miljanić je u svom obraćanju dodao da opština Kula i cela Srbija računaju na uspešne mlade ljude od kojih će imati koristi posle završetka školovanja.