(FOTO) Saborom narodne tradicije završeno Kulturno leto Zmajevo

151

ZMAJEVO - U Zmajevu je od 26. do 30. juna nizom zabavnih, sportskih i kulturnih aktivnosti održana manifestacija Kulturno leto Zmajevo.

Foto: N. Zavišić

Zmajevčani i mnogobrojni gosti imali su priliku da tokom petodnevne manifestacije učestvuju u kvizu znanja, kuvaju kotlić, uživaju u književoj večeri, a za najmlađe su priređene i Zmajevačke dečje igre. Centralni događaj bio je koncert Tropiko benda na kojem je skupljeno 234.000 dinara za lečenje Danijele Babić.

Foto: N. Zavišić

Poslednji dan manifestcije obeležio je Sabor narodne tradicije na kojem su nastupili KUD „Sava Vukosavljev“ iz Zmajeva, KUD „Zavičajno vrelo“ iz Kucure i pevačka grupa Kulturno-umetničkog društva „Mladen Stojanović“ iz Bačkog Jarka. U toku koncerta organizovana je prodaja slika, a prihod je doniran Danijeli Babić.

Foto: N. Zavišić

„Ovogodišnje Kulturno leto Zmajevo je odlično proteklo. Nekoliko stotina građana uživalo je u programu i to nam je podstrek da sledeće godine manifestacija bude još kvalitetnija i sadržajnija“, rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Zmajevo Nemanja Zavišić.

Foto: N. Zavišić
Foto: N. Zavišić
Foto: N. Zavišić