Motel “Rodić MB” – Sjajno mesto za odmor i uživanje u tradicionalnoj kuhinji

527

KULA - Ukoliko želite da organizujete venčanje, rođendan ili neku drugu vrstu proslave, motel "Rodić MB" je tu za vas.

Budite sigurni da ćete dobiti odličnu uslugu po veoma povoljnoj ceni. Sve što treba da uradite je da ih posetite na adresi Industrijski put bb u Kuli, kažete svoje želje, a stručni tim motela će se maksimalno potruditi da sve vaše želje realizuju. Motel “Rodić MB” kombinuje komfor, odličnu uslugu i luksuz.

U luksuznoj sali motela možete uživati u tradicionalnoj i bogatoj kuhinji, bilo da ste na odmoru, proslavi ili na poslovnom sastanku.

Pored organizovanja i iznajmljivanja sale za različite vrste događaja, motel “Rodić MB” poznat je po kuvanim, domaćim jelima i po keteringu.

Uslugu keteringa vrše za sve vrste proslava kao što su rođendani i venčanja, za firme, poslovne ručkove itd. Ketering je poseban jer je primamljivog izgleda, može se kombinovati sa vašim željama i to je ono što ga izdvaja od ostalih jela.

Ako želite da se odmorite nakon napornog puta ili ako ste gost na venčanju, u motelu “Rodić MB” možete prenoćiti u moderno opremljenim sobama sa pogledom na lepo uređeno jezero koje se nalazi u sklopu motela. Takođe, nakon završenog poslovnog sastanka možete prošetati jezerom i uživati u miru i tišini koje ovo mesto pruža.

Za više informacija i rezervacije možete ih pozvati na brojeve: 025/51-55-190 ili 066/85-25-477 ili ih posetite na adresi Industrijska zona bb u Kuli.