(VIDEO) Kulturni centar Kula za sredu pripremio tri filmske projekcije

333

KULA - Ljubitelji sedme umetnosti moći će u sredu 10. jula da pogledaju jedan animirani i dva igrana filma u velikoj sali Kulturnog centra u Kuli.

Nastavak animiranog filma „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ najmlađi će imati priliku da pogledaju od 16:30 sati.

Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.

Od 18:30 oni nešto stariji gledaće akcioni film „Spajdermen – Daleko od kuće„. Nakon događaja sa Osvetnicima, Piter Parker sa društvom odlazi na letnji odmor u Evropu. Međutim, mirni odmor im prekida opasni Misterio…

Treći deo jednog od najpoznatijih horor filmova, „Anabel 3 – Povratak kući“ na programu je iste večeri od 21:00 sat.

Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno“ iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Cena ulaznice je 250 dinara.