Raspisan konkurs za nagradu „Branislav Bari Milošević“ za doprinos kulturnom amaterizmu opštine Vrbas

168

VRBAS - Kulturni centar Vrbas raspisao je konkurs za dodelu nagrade "Branislav Bari Milošević" za dugogodišnji rad i doprinos kulturno-umetničkom amaterizmu na teritoriji vrbaske opštine.

Kulturni centar Vrbas / Foto: B. Grbić

Pravo da predlože kandidate imaju sve redakcije Kulturnog centra Vrbasa, kulturno-umetnička društva opštine Vrbas, pojedinci i grupe građana.

Kako je navedeno u pozivu, za nagradu se predlažu amateri Kulturnog centra i svi koji su ostavili trag i lični pečat u njegovom radu, ali i radu nekog kulturno-umetničkog društva ili udruženja, školske sekcije ili na širem kulturnom prostoru opštine Vrbas. Nagrada se dodeljuje pojedincima i kolektivima i može da se dobije samo jednom.

Predlozi se šalju na adresu Kulturnog centra sa naznakom „Za komisiju KC za dodelu nagrade ‘Branislav Bari Milošević'“, Maršala Tita 87. Rok za slanje predloga je 10. septembar 2019. godine.

Ova nagrada dodeljuje se u znak sećanja na Branislava Barija Miloševića, dugogodišnjeg upravnika Doma kulture u Vrbasu, koji je dao veliki doprinos sveukupnom amaterskom kulturno-umetničkom stvaralaštvu.