Niški bend Majdan stiže u Vrbas na Heart Rock Fest (POKLANJAMO ULAZNICE)

703

VRBAS - Ostalo je mesec dana do drugog po redu Heart Rock Festa u Vrbasu, a mi vam ovom prilikom predstavljamo još jedan sjajan bend koji će 10. avgusta nastupiti na Gradskom stadionu u Vrbasu. Dobro pročitajte tekst jer i ovog puta možete da osvojite ulaznice za festival ukoliko tačno odgovorite na postavljeno pitanje!

Foto: Danica Milošević

Bend Majdan je nastao 1. aprila 2017. godine u Nišu i čine ga četiri jako kreativne ličnosti Nemanja Erić – vokal i gitara, Luka Nikolić – gitara i prateći vokal, Luka Novaković – bas gitara i prateći vokal i Ilija Novaković – bubnjevi. Njihova muzika se može opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova. Debi album „Minimum sličnosti, minimum razlike“ snimili su u beogradskom studiju „Devotion“ u produkciji Marka Živanovića, a isti je kasnije objavljen u digitalnom i CD formatu za izdavačku kuću „Metropolis Music“ iz Beograda.

Foto: Danica Milošević

Bend je do sada zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji, a istim tempom planiraju da nastave i širom regiona. Artan Lili, Ničim Izazvan, Nikom ništa, Ki, Organizam, Random i Fyn samo su neki od bendova sa kojima je Majdan do sada podelio binu na svojim koncertima.

Nastupi koji se mogu posebno izdvojiti jesu finale festivala Beovizija 2019, koncert sa grupom Galija u punoj Hali Čair u Nišu, kao i pobede na kuršumlijskoj Gitarijadi i Beogradskom autorskom rok festivalu (BARF) krajem 2018. godine.

Poklanjamo ulaznice za Heart Rock Fest u Vrbasu

Organizatori festivala, putem našeg portala poklanjaju ulaznice za predstojeći Heart Rock Fest u Vrbasu. Nakon veoma uspešnog prvog kruga, u drugom krugu, poklanjamo još 4 ulaznice za po dve osobe (4×2). Ukoliko ste pažljivo pročitali biografiju benda, sve što je potrebno da uradite kako biste “upali” u bubanj za izvlačenje, jeste da odgovorite na ovo jednostavno pitanje i na kraju upišete svoje kontakt podatke:

Drugi krug izvlačenja je završen!