Neverne bebe nastupaju na Heart Rock Festu 10. avgusta u Vrbasu (POKLANJAMO ULAZNICE)

865

VRBAS - Mesec dana pre početka Heart Rock Festa u Vrbasu, predstavljanje izvođača nastavljamo sa bendom Neverne bebe. Predlažemo vam da pročitate tekst do kraja jer se u njemu krije odgovor na pitanje koje može da vam donese dve ulaznice za festival!

Foto: Adam Radosavljević

Bend „Neverne bebe“ se pojavljuje na sceni bivše Jugoslavije početkom 1993. godine i to u sledećem sastavu Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Čeda Macura, Bane Jelić i Bili King. U tom sastavu sviraju prvi svoj koncert uživo 4. aprila 1993. godine u Beogradu. Nedugo nakon toga, početkom 1994. godine, snimaju i svoj prvi studijski album „Neverne bebe I“ za izdavačku kuću „Take it or leave it“ i spotove za dve pesme s albuma „Veliki je Bog“ i „1000 godina„. Već tada bili su zapaženi od strane publike, ne samo u Srbiji nego i celoj Jugoslaviji. Ova postava odsvirala je 131 koncert – od prvog u Beogradu, do poslednjeg u Bečeju 14. maja 1994. godine.

Foto: nevernebebe.com

Posle odličnog uspeha prvog albuma iz grupe izlaze Čeda Macura i Bane Jelić, u grupu dolaze Saša Ranđelović i Dušan Šubarević i sa novom postavom „Neverne bebe“ debituju u Podgorici 21. maja 1994. godine. Sredinom 1996. godine počinje snimanje drugog albuma „Neverne bebe II“. Pesma „Dvoje“ sa ovog albuma proglašena je za najbolju baladu u Srbiji i Crnoj Gori u poslednjih 10 godina po mišljenju i anketama koje su sprovele mnogobrojne radio i tv stanice.

Sredinom 2001. godine izlazi novi CD „Neverne bebe III – Južno od sreće“ za izdavačku kuću „HI-FI centar“ i snimaju se spotovi za pesme „Ljubav„, „Gotovo„, „Balkan“ i „U beznađu„.

U klubu „Oh Sinema“, 25. februara 2001. godine proslavljen je veliki jubilej – hiljaditi koncert, a bend po prvi put predstavio novi koncept autorske muzike sa gostima, tj. ženskim gudačkim kvartetom. Iste godine, 19. juna, u istom klubu u Beogradu, održana je promocija novog CD-a i to je ujedno bio i 1041. održani koncert.

U maju 2003. godine dolazi do ideje za velikom promenom u bendu i već 28. juna 2003. godine ova postava odsvirala je svoj poslednji koncert i zaustavila se na broju 1237, što znači da je za šest godina i osam meseci na binu izašla – neverovatnih 767 puta! Tada iz grupe izlaze pevačica Gorica, pevač Taša i bubnjar Goran i dolaze bubnjar Duca i novi vokali Jelena Pudar i Jana Šušteršič koje daju potpuno novu energiju bendu.

U periodu od 5. jula 2004. godine pa do 19. maja 2007. godine najnovija postava „Nevernih beba“ izašla je na binu 388 puta, dok ukupan broj odsviranih koncerata iznosi 1 826 zaključno sa mesecom oktobrom 2010. godine.

Bili su predgrupa grupi „Toto“ na njihovom koncertu u Beogradu, 15. avgusta 2006. godine.

„Nevernim bebama“ se u aprilu 2011. godine pridružila Tijana Sretković, a iz benda je izašla Jana Šušteršić.

Poklanjamo ulaznice za Heart Rock Fest u Vrbasu

Organizatori festivala, putem našeg portala poklanjaju ulaznice za predstojeći Heart Rock Fest u Vrbasu. Nakon veoma uspešna dva kruga, u trećem krugu, poklanjamo još 4 ulaznice za po dve osobe (4×2). Ukoliko ste pažljivo pročitali biografiju benda, sve što je potrebno da uradite kako biste “upali” u bubanj za izvlačenje, jeste da odgovorite na ovo jednostavno pitanje i na kraju upišete svoje kontakt podatke:

Treći krug izvlačenja je završen!

Foto: Promo