(FOTO) Komunalci pripremili teren za Ravnoselsku fijakerijadu

322

RAVNO SELO - Radnici „Zelenila“ PJ „Čistoća“ pokosili su prostor u Ravnom Selu gde će u petak 19. jula početi „Ravnoselska fijakerijada“. JKP „Komunalac“ Vrbas na ovaj način dao je doprinos ovoj manifestaciji koja se održava već osamnaestu godinu zaredom.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Kosačicama i trimerima zaposleni u „Zelenilu“ obavili su košnju na prostoru kako bi ljubitelji fijakera i konja mogli da uživaju u kulturno-umetničkom, sportskom i zabavnom programu.

JKP Komunalac Vrbas uredio je javnu zelenu površinu na prostoru na kome će se održati „Fijakerijada“. Radovi su rađeni po rešenju komunalne inspekcije. Naše preduzeće želi srećan početak manifestacije i prijatno druženje“, kazala je inženjer hortikulture i pejzažne arhitekture Tamara Milošević.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

U Mesnoj zajednici Ravno Selo zadovoljni su brzinom i kvalitetom radova koje izvode ekipe „Komunalca“.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

„JKP Komunalac Vrbas i Mesna zajednica Ravno Selo tradicionalno sarađuju kada su u pitanju manifestacije koje se održavaju u selu. Tako su i ove godine radnici uredili poljanu na kojoj će se održati „Fijakerijada“. Ovim putem zahvaljujem se svim radnicima i rukovodstvu „Komunalaca“ koji su uvek tu da brže i lepše uredimo prostor kako bi svi gosti uživali u manifestaciji“, rekao je predsednik Saveta MZ Ravno Selo Zarija Lazović.

Pogledajte prilog: