Izbori za Savet Mesne zajednice Donji grad u Kuli 18. avgusta

679

KULA - Izbori za novi Savet Mesne zajednice Donji grad u Kuli održaće se 18. avgusta , a izborne radnje počinju od 18. jula.

Foto: B. Grbić

Kako prenosi info portal Opštine Kula, biraće se 11 članova Saveta MZ. Rok za podnošenje kandidatura ističe 2. avgusta, a predlozi kandidata na predviđenim obrascima mogu da se podnesu Komisiji za sprovođenje izbora za članove Saveta mesne zajednice Donji grad.

Birači MZ Donji grad mogu u prostorijama mesne zajednice da preuzmu sve potrebne obrasce za predlog kandidata, a takođe im je omogućen i uvid u deo biračkog spiska svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova u zgradi Opštinske uprave, Lenjinova 11. Građani svoje podatke u biračkom spisku mogu da provere i elektronskim putem, na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Birački spisak se zaključuje 2. avgusta 2019. u 24:00. Upis birača u birački spisak po njegovom zaključenju, kojim se zahtva promena (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka) može se vršiti sve do 72 časa pre dana izbora (do 14. avgusta u 24:00 sata).