(FOTO) Međunarodna manifestacija City Games i ovog leta na bazenu CFK u Vrbasu

697

VRBAS - City Games karavan će i ove godine, na svom proputovanju po Evropi, posetiti Vrbas i 25. jula od 19:30 prirediti spektakl na vodi na bazenu Centra za fizičku kulturu.

Foto: Marin Ćuk Vurnek EVENTography

Ovaj svojevrstan sportski događaj kroz zabavu i sport svako leto jača prijateljstva i vezu među gradovima i državama koji se takmiče, a 2019. godine je to 150 ekipa iz evropskih gradova u kojima se tokom letnjih meseci održavaju kvalifikaciona takmičenja.

Foto: Marin Ćuk Vurnek EVENTography

Igre se baziraju na tradicionalnim disciplinama kao što su: vodena alka, leteći vaterpolo, vuča konopca, trka magaraca, vodena košarka i slično, a ukupno ima 13 različitih disciplina koje nude odličnu zabavu i veliku količinu adrenalina za sve generacije.

Foto: Marin Ćuk Vurnek EVENTography

Pobednik manifestacije City Games u Vrbasu plasiraće se za polufinale u Somboru 27. jula, odakle će se dve najbolje ekipe plasirati na veliko finale Srbije u Čačku koje nas očekuje 30. jula. Šampion Srbije predstavljaće našu zemlju na velikom Međunarodnom takmičenju 2020. godine u Sloveniji.

Foto: Marin Ćuk Vurnek EVENTography

Ukoliko imate avanturistički i takmičarski duh, okupite društvo i napravite tim od šest članova od kojih dva člana moraju biti ženskog pola. Takmičari ne moraju da budu profesionalni sportisti, a prijave se vrše na zvaničnom sajtu ovog sportskog događaja – OVDE.