U subotu se održava Stand up festival u Vrbasu, ostalo je još malo karata!

553

VRBAS - Humanitarni Stand up festival održaće se u subotu 20. jula u 20:30 u bioskopu Jugoslavija u Vrbasu, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen firmi koja izrađuje protezu za Natašu Gajdoš.

Ovo je prvi festival tog tipa u Vrbasu, a u naš grad tog dana stižu najveće domaće zvezde komedije Neša Bridžis, Srđan Jovanović, Srđan Olman i Dušan Varničić. Ceo ovaj događaj organizovalo je Humanitarno udruženje „EMpata“, s ciljem da se skupi 1.250.000 dinara, koliko iznosi kompletan račun za izradu Natašine proteze, koja će joj omogućiti da se lakše kreće.

Na pitanje da li mu se nekad desilo da na binu izađe neraspoložen, jedna od zvezda večeri Dušan Varničić rekao nam je da voli svoj posao i da je vrlo retka situacija da je neraspoložen na dan nastupa. „Ako se to i desi nekada, prođe me kako se nastup približava jer pred sam šou kreće ona pozitivna trema kada jedva čekam da izađem na binu“, kaže Dušan.

Budući da se svaki komičar razlikuje u načinu prezentovanja svojih skečeva, zamolili smo Dušana da nam opiše svoj stil komedije, na šta je on rekao da je teško definisati sam sebe.

„Moj stil pisanja je definitivno opservacioni humor, a način izvođenja tj. moja ličnost na bini pleše između “loveable buffoon” i “Mr. Nice guy”. Ovo prvo bi objasnilo delove predstave kada se takoreći pravim glup tj. da ne shvatam stvari o kojima pričam, a zapravo ih satirično kritikujem iz skroz drugog ugla. Gospodin dobrica sam uvek jer moj humor nije uvredljiv ni na koji način niti prema bilo kome“, dodao je.

Komičar Srđan Olman rekao je par reči za naš portal: „Nemam tremu kad izlazim na binu, volim svoj posao, a kad nešto voliš toga ne možeš da se plašiš. Vremenom navikneš na tu pažnju publike, toliko da ti nekada u odsustvu iste, čak i nedostaje“, kaže Olman i dodaje da su duhovitost i šarm možda najbitniji u ovom poslu i da foliranje u komediji ne prolazi.

Na ulazu u bioskop „Jugoslavija“ biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge, kao i štand Humanitarnog udruženja „EMpata“, gde će vas volonteri upoznati sa svojim radom.

Apelujemo na posetioce da dođu do 20:15 časova kako bi uspeli da zauzmu mesto, jer se očekuje velika gužva.

Ostalo je još malo karata, tako da vas pozivamo da što pre nabavite svoj primerak!

Ulaznice za Stand up festival u Vrbasu

Podsećamo da ulaznice po ceni od 400 RSD za Stand up festival možete kupiti u Mansarda kafeu u Vrbasu, iako su organizatori obezbedili određeni broj karata i na samom ulazu u bioskop „Jugoslavija“.

Vidimo se u subotu u bioskopu „Jugoslavija“!