Spremite se za Krigla Fest koji se održava 26. i 27. jula u Somboru

873

SOMBOR - U Somboru će se 26. i 27. jula, u Kabareu (iza male biblioteke) sa početkom od 21:00 sat održati "Krigla Fest" u saradnji sa Gradom Somborom i "Dve krigle debele".

Foto: Promo

Prvog dana, 26. jula na „Krigla fest“ posetioci će imati priliku da slušaju somborske bendove Z.S.P. i Neozbiljne pesimiste, novosadski Mutant Urban Dance Ansambl, Stereo banana i bend Kanda Kodža i Nebojša koji nam dolaze iz Beograda.

Točiće se više vrsta piva, počevši od domaćih kraft pivara pa do banjalučke Nectar pivare. Pored odličnog izbora piva i hrane će biti u izobilju, a za to su zaslužni ljudi iz Gurmanskog voza, kao i picerija Mimizza koja će pripremiti fantastične vegetarijanske pizze.

Drugog dana festivala, 27. jula na scenu stupaju bendovi D.O.D iz Zrenjanina, SMF iz Beograda, Bjesovi iz Gornjeg Milanovca i Jorgovani iz Ćićevca.

Takođe, biće obezbeđen i Meet&Greet mesto pa će posetioci od 20:00 časova biti u mogućnosti da se slikaju sa izvođačima i da dobiju autogram.

Majice sa Krigla Festa će biti u prodaji i cena će biti 800 RSD. Pojedinačna cena ulaznice je 600 RSD.

Dođite na Krigla Fest jer vas očekuje dobra zabava, sjajne svirke i odlično druženje, a na vama je da se dobro provedete!