Ivan Milinković najavio gostovanja u Kuli, Vrbasu, Somboru i Odžacima

997

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ivan Milinković / Foto: photoshume.com

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl je pesma „Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

„Divne uspomene nosim iz mesta u Vojvodini u kojima sam do sada radio. Jedva čekam da sa mojim saradnicima posetim i sve ostale gradove i opštine u Vojvodini u kojima znam da imam publiku, a do sada nisam imao priliku da pevam za njih. Kula, Vrbas, Sombor, Odžaci i mesta u okruženju biće moje novo odredište“, rekao je Milinković za naš portal.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv „Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

„Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Peđe Stojkovića očekujte veliki broj iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom „Veče sa Ivanom Milinkovićem“. Vidimo se i u vašem gradu“, dodaje radosno Milinković.