Sutra će zbog svečanog otvaranja na kratko biti zatvoren put Kruščić – Bački Gračac

1023

KRUŠČIĆ / BAČKI GRAČAC - Radovi na pojačanom održavanju dela puta između Kruščića i Bačkog Gračaca privode se kraju, a svečano otvaranje je zakazano za sutra, kada će na kratko biti obustavljen saobraćaj na ovoj deonici.

Radovi na putu Kruščić - B. Gračac / Foto: N. Janjanin

Prvi deo puta Kruščić – Bački Gračac dužine 3.3km završen je još pre dve godine, a deonica na kojoj se radovi upravo privode kraju iznosi 1.698 metara i biće otvorena sutra. Ova saobraćajnica je rezultat zajedničke saradnje između opštine Kula i opštine Odžaci.

Prema najavi, pomenuta deonica će biti zatvorena za saobraćaj u utorak, 30. jula u periodu od 11:45 do 12:30.

Svečanom otvaranju puta prisustvovaće predstavnici opštine Kula i opštine Odžaci, a ceo događaj je otvoren za sve građane.

“Opštini Kula i mestu Kruščić značajna je ova saobraćajnica sa aspekta privrede, ali je važna i građanima naše opštine jer veliki broj njih radi u Odžacima. Kruščić, zahvaljujući ovoj saobraćajnici postaje prometno mesto, a u planu je i izgradnja drugih putnih pravaca. Opštine Kula i Odžaci su susedi, nalaze se u istom okrugu i problemi građana su dosta slični, tako da je saradnja dobrodošla i daje dobre efekte”, izjavio je predsednik opštine Kula Damjan Miljanić, kada smo pre mesec dana posetili gradilište.