(VIDEO) Kulski bend Džem, Kajmak i Marmelada objavio spot za pesmu „Pohod na Mesec“

1215

KULA - Autorski bend iz Kule pod nazivom Džem, Kajmak i Marmelada o kome smo pisali ranije ove godine, kako je i najavljeno, objavio je spot za pesmu "Pohod na Mesec".

Foto: Promo

„Deluje mi lako, a puno toga ima, previše stvari, da se dođe do cilja“, glasi refren pesme „Pohod na Mesec“ koja dugo posle slušanja odzvanja u glavi. Potreba da se snimi spot nastala je iz očiglednih razloga, pa je bend rešio da vizualizuje celu priču kako bi slušaoci doživeli novo iskustvo. Možemo slobodno reći da su u tome uspeli, pogotovo kada znamo da je ceo spot snimljen u sopstvenoj produkciji.

„Niko nije imao prethodna iskustva na tom polju, s toga smo baš ponosni na to kako je ispalo. Spot je snimljen u sopstvenoj produkciji, uz savete i tehničku pomoć prijatelja. Kao pasionirani ljubitelji filma i kao ljudi koji bi u budućnosti voleli time da se bave, bilo nam je zabavno da snimamo i to smo uradili sa uživanjem. Hteli smo da pokažemo da ne treba brdo novca i high-tech produkcija da bi napravili nešto kvalitetno“, izjavili su za naš portal. 

Spot je režirao Vanja Drinčić (gitara), za kameru je bio zadužen Novica Obradović (bas gitara), dok je montažu uradila Andrea Vranić. Kako nalaže pravilo u situacijama kada muzičari sami snimaju svoje spotove, glumci su naravno članovi benda.

Što se tiče sledećih nastupa, bend „Džem, Kajmak i Marmelada“ možete čuti na Gitarijadi u Velikom Gradištu, kao i na Demo festu koji će biti održan 8. avgusta u centru Vrbasa. Podsećamo da će pobednik Demo festa otvoriti Heart Rock Fest 2020. godine.

U malo daljoj budućnosti, bend planira snimanje novih pesama i verovatno novi spot, ali kako kažu, „polako, tek je ovaj izašao“. Reakcija publike na sam spot je odlična, polako se širi društvenim mrežama i prema njihovim rečima, drago im je što su spot, ali i pesma lepo primljeni kod publike.

Pogledajte spot:

Pročitajte još:

(VIDEO) Kulski bend Džem, Kajmak i Marmelada polako osvaja publiku