(OGLAS ZA POSAO) Tatravagonka Bratstvo iz Subotice traži radnike

2485

Fabrika vagona "Tatravagonka Bratstvo" doo iz Subotice, koja ima tradiciju dužu od 130 godina, u potrazi je za radnom snagom zbog povećanog obima proizvodnje.

Foto: Promo

Proizvodni program fabrike se bazira na popravci, reviziji i proizvodnji teretnih vagona.
Poseduju savremene mašine i uređaje potrebne za rad na vagonima, kao i potrebne sertifikate kvaliteta za rad koji zadovoljavaju većinu evropskih propisa.

„Zajedno sa stručno obučenim osobljem, spremni smo da odgovorimo visokim kvalitetom i pouzdanošću različitim zahtevima kupaca“, kažu iz Tatravagonke Bratstvo.

„Tatravagonka Bratstvo“ zapošljavamo 500 radnika različitih kvalifikacija i zaposlenima nudi redovna i podsticajna primanja, topli obrok i 13. platu. Zaposlenima koji ne stanuju u Subotici nude mogućnost obezbeđivanja smeštaja.

Zbog provećanog obima proizvodnje kao i zbog povećanja kapaciteta izgradnjom novih proizvodnih hala, ova fabrika ima potrebu za zapošljavanjem većeg broja radnika mašinske struke:

Bravar (više izvršilaca)

Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer: bravar). Poželjno prethodno radno iskustvo.

Strugar (više izvršilaca)

Uslovi: Stručna sprema III-IV stepena (mašinske struke: bravar, strugar). Potrebno prethodno radno iskustvo.

Zavarivač (više izvršilaca)

Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer-zavarivač). Prednost: sposobnost rada na visini. Poželjno je posedovanje sertifikata/Atesta za zavarivanje (ne mora važećeg datuma). Radno iskustvo na CO2 zavarivanju

Ukoliko želite da budete deo sigurne i perspektivne kompanije, svoju biografiju možete poslati na adresu: [email protected] ili se javite putem telefona 065/962-33-13.