Pacijenti otkrivaju kako zaista izgleda lasersko skidanje dioptrije

3702

Lasersko skidanje dioptrije je operacija koja je iz godine u godinu sve popularnija. Do sada je operisano preko 50 miliona ljudi u svetu i taj broj je u stalnom porastu. Odličan vid bez naočara i kontaktnih sočiva, bezbolno, za manje od 10 minuta, zvuči odlično zar ne?

Lasersko skidanje dioptrije

Međutim, pitanje je da li je i u praksi to zaista tako. Odlučili smo da istražimo ovu tezu, a najbolji put za to je razgovor sa pacijentima koji su i sami prošli ovu proceduru.

„Operacija je prošla vrlo brzo, bola uopšte nije bilo, samo bih to opisao kao malo neobičan osećaj. Jako mi je značilo što me je doktorka bukvalno vodila kroz opreraciju, stalno je pričala sa mnom što mi je znatno olakšalo operaciju“, otkrio nam je Mladen Nedović (Vrbas), za kog je lasersko skidanje dioptrije bilo, kako kaže, super iskustvo.

Dragana Pacula (Kula), operaciju je opisala kao ipak pomalo neprijatnu.

Dragana Pacula

„Lasersko skidanje dioptrije nije bolno, ali se u jednom momentu oseti nelagodnost, kao neki pritisak u oku. Srećom, kratko traje a i puno znači što hirurg stalno priča sa vama, pa znate da je sve pod kontrolom. Progledala sam skoro odmah posle operacije, tako da sam tu nelagodnost brzo zaboravila.“

Biljana Šarčev Stanojević (Srbobran) istakla je da je i pored saznanja o efikasnosti i dobrim rezultatima nakon laserskog skidanja dioptrije, ipak imala strah pre operacije.

Biljana Šarčev Stanojević

„Moram da priznam da sam bila uplašena pre operacije. Ali je sve dobro prošlo, što je najvažnije – bezbolno. I ono što bih posebno naglasila, samo dan nakon operacije, ja sam progledala. Zvuči neverovatno, ali je zaista bilo tako!“

Ako i Vi želite odličan vid bez naočara i sočiva, imate između 20 i 45 godina a Vaša dioptrija je u rasponu od -10.0 do +5.0 (ili imate astigmatizam do +/-5.0), lasersko skidanje diotprije je pravo rešenje za Vas.

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ iz Subotice nudi neverovatnu pogodnost: 50% popusta na pregled i operaciju.

Više detalja možete dobiti pozivom na broj 024/55-75-75 i 060/55-75-754 ili na web stranici: http://perfectvision.es/lasersko-skidanje-dioptrije/.