Pala odluka! Heart Rock Fest će pomoći Nataši Gajdoš iz Kucure

997

VRBAS - Samo nekoliko dana pred početak Heart Rock Festa u Vrbasu, organizacioni odbor je doneo odluku da će ove godine pomoći Nataši Gajdoš iz Kucure.

Foto: Promo

Heart Rock Fest se priključio akciji za prikupljanje novca za nabavku nove proteze koja je Nataši preko potrebna kako bi mogla olakšano da se kreće. U poslednjih par meseci, organizovano je nekoliko različitih akcija sa istim ciljem, pa je tako za Natašu prikupljeno blizu 300.000 dinara.

Kompletan račun za izradu proteze iznosi 1.250.000 dinara, tako da je pomoć Heart Rock Festa i više nego dobrodošla!

Iako je generalni pokrovitelj festivala Opština Vrbas koja je obezbedila deo finansijskih sredstava za realizaciju ovog muzičkog spektakla, Heart Rock Fest od svog početka ima humanitarni karakter zbog čega se i prodaju ulaznice. Prema rečima organizatora, sredstva za Natašu Gajdoš će biti izdvojena iz jednog dela od prodatih ulaznica. Sa željom da taj deo bude što veći, organizatori pozivaju sve građane Vrbasa i okolnih mesta da u subotu, 10. avgusta posete Gradski stadion i svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.

Podsećamo, na ovogodišnjem Heart Rock Festu u Vrbasu nastupaju: S.A.R.S., Neverne bebe, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim izazvan, Veliki prezir i Majdan. Ulaznice za festival možete kupiti:

U Kuli (samo do petka, 9. avgusta)

  • Brothers pub
  • Caffe bar Sport Stars

U Vrbasu

  • Mansarda kafe
  • Kancelarija za mlade

U Novom Sadu (samo do petka, 9. avgusta)

  • Škripa pub

Podsećamo da su organizatori omogućili prodaju ulaznica i na sam dan festivala, na ulazu iz ulice JNA i to od 16:00.

Cena ulaznice iznosi 600 RSD.