(KONKURS) Potreban logo za Trku prijateljstva, brend opštine Kula

922

KULA - Ukoliko se bavite grafičkim dizajnom, imate smisla za crtanje, boje i ujedno želite da svojim talentom doprinesete najpoznatijoj sportskoj manifestaciji u Kuli, pozivamo vas da pošaljete svoje radove na konkurs koji će biti otvoren do 25. avgusta!

11. Trka prijateljstva / Foto: M. V.

Sa željom da napravi nešto lepo u svom rodnom gradu, naš poznati atletičar Zdravko Mišović organizovao je sa svojim prijateljima pre 11 godina prvu trku, koja je vremenom počela da okuplja sve više i više učesnika. U godinama koje su za nama, u Kuli su trčali najuspešniji atletičari iz zemlje i regiona, ali i oni koji dolaze van evropskog kontinenta. Kulska Trka prijateljstva ubrzo se našla na kalendaru najznačajnijih trkačkih manifestacija u ovom delu Evrope.

Pored toga što simboliše prijateljstvo, kulska trka se može nazvati i porodičnom trkom jer pored profesionalaca i trkača amatera, okuplja čitave porodice u različitim kategorijama, od onih najmlađih, pa do najstarijih trkača.

Trka prijateljstva je definitivno postala brend opštine Kula. Manifestacija koja se organizuje od 2009. godine i koja okuplja više stotina profesionalnih i amaterskih trkača, zaslužila je da dobije svoj logo, svoj zaštitni znak po kome će biti prepoznatljiva u godinama koje slede.

Organizatori Trke prijateljstva pozivaju sve zainteresovane autore da svoje grafičke predloge pošalju na email adresu [email protected] najkasnije do 25. avgusta 2019. godine, posle čega će biti proglašen pobednik konkursa.

Za autora najkreativnijeg rešenja su obezbeđene simbolične novčane i robne nagrade.

Komisija u sastavu: članovi kluba AK Hajduk Maraton Tim Kula, predstavnici sponzora, opštine Kula i prijatelji trke će izabrati pobednički logo.