(VIDEO) (FOTO) Uspešno završen Heart Rock Fest u Vrbasu, 1.500 posetilaca i 6 bendova napravili veče za pamćenje!

1811

VRBAS - Dugo najavljivani Heart Rock Fest održan je na Gradskom stadionu u Vrbasu 10. avgusta nastupima nekoliko najpopularnijih bendova u Srbiji i regionu.

Neverne bebe na HRF 2019 / Foto: M.V.

Čast da otvori najveću muzičku manifestaciju u okruženju imao je niški bend Majdan koji je odsvirao nekoliko pesama, a potom su na scenu izašli domaćini festivala, svima dobro poznati bend Ničim izazvan.

Vrbašani i mnogobrojni gosti su posle dužeg vremena imali priliku ponovo da čuju bend Veliki prezir koji je takođe nastao u Vrbasu, pre oko četvrt veka. Prisutni su uživali u najvećim hitovima ovog benda, a kada kada su krenuli prvi taktovi pesme „Samo tebe znam“, ceo stadion je počeo da skače i peva dobro poznate stihove koji su i proslavili Veliki prezir na samom početku.

Posle Vrbašana, sjajnu atmosferu napravio je Dejan Cukić sa svojim Spori ritam bendom, koji na Heart Rock Festu i nije bio tako spor kao što naziv kaže. Talas energije sjurio se sa bine pravo među publiku koja je uglas pevala Cukićeve hitove, a ova muzička legenda priredila je pravi spektakl za pamćenje.

Neverne bebe su još jednom nastupili pred publikom u Vrbasu. Na ovoj muzičkoj manifestaciji smo mogli prvi put da vidimo pre dve godine na humanitarnom koncertu „Muzikom za Makše“ gde su pokazali svoju humanost, a ove godine su se rado odazvali pozivu organizatora i svojih prijatelja da daju doprinos još jednom velikom humanitarnom muzičkom događaju. Spoj sjajnih vokala i energije Tijane i Jelene i dugogodišnje iskustvo vrhunskih muzičara ni ovog puta publiku u Vrbasu nije ostavio ravnodušnom.

Ovogodišnji Heart Rock Fest zatvorila je grupa S.A.R.S. Iako su nastupali poslednji, publika ni posle više sati dobre muzike i očiglednog umora nije prestajala da skače i na sav glas peva najveće hitove ovog beogradskog benda. Na binu su se potom popeli i članovi benda Ničim izazvan i zajedno sa grupom S.A.R.S. izveli pesmu „Glupost“, na oduševljenje mnogobrojnih posetilaca.

Pogledajte sve fotografije sa Heart Rock Festa 2019.

Heart Rock Fest u Vrbasu je pratilo oko 1.500 posetilaca, što znači da je misija festivala uspela. Sa organizacione strane, ovo je bilo jedno veliko iskustvo za sve, koje se na kraju savršeno završilo. Sa humanitarne strane, uspešan festival znači da je prikupljen ostatak novca za Natašu Gajdoš, tako da će ona uskoro dobiti novu protezu koja će joj znatno olakšati kretanje i svakodnevne aktivnosti.

Vidimo se sledeće godine u Vrbasu!

Pogledajte video prilog sa Heart Rock Festa: