(FOTO) Završena sanacija deponije građevinskog materijala u Vrbasu

125

VRBAS - Ekipe PJ "Čistoća" završile su radove na saniranju deponije građevinskog materijala u Vrbasu. Uređenje ovog prostora komunalci obavljaju na osnovu rešenja Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Vrbas.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Građevinska deponija smeštena je na kraju Ulice Milivoja Čobanskog u Starom Vrbasu i prostire se na dvadeset hiljada kvadratnih metara. Sanacija ovog smetlišta obavljena je po četvrti put ove godine.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

“Zbog velike količine pre svega građevinskog otpada i zemlje, s obzirom na to da su u toku građevinski radovi, bilo je neophodno urediti i dovesti u namenu ovaj prostor kako bi mogao da primi nove količine otpada. Želim da istaknem da su naše ekipe ovaj put zatekle isključivo građevinski materijal na deponiji, a ne kao što je do sada bila praksa da se baca i komunalni otpad. Apelujemo na građane da koriste ovaj prostor isključivo za bacanje građevinskog materijala što je i njegova namena“, rekao je poslovođa PJ “Čistoća” Mladen Pavlović.

Foto: JKP Komunalac Vrbas

Briga za ekologiju i životnu sredinu jedan je od prioriteta PJ “Čistoća” JKP Komunalac Vrbas. U tom poslu neophodna je pomoć građana, jer samo zajedničkim snagama mogu da se postignu maksimalni rezultati.