(FOTO) Miljanić primio članove bokserskih reprezentacija Norveške i Indije

598

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić ugostio je boks reprezentacije Norveške i Indije koje se takmiče na Juniorskom kupu nacija u Vrbasu od 14. do 18. avgusta.

Foto: M. V.

Miljanić je pozdravio prisutne i poželeo im sreću u borbama i ujedno iskoristio priliku da članovima reprezentacije Indije čestita Dan nezavisnosti koji se u ovoj zemlji proslavlja 15. avgusta. On je istakao da u opštini Kula žive 24 nacionalne zajednice i da će zahvaljujući Indiji i Norveškoj u narednim danima naša lokalna sredina biti bogatija za još dve nacije.

Prijemu su prisustvovali i direktor turnira Jovica Panić i sekretar Igor Škundrić. Panić se zahvalio predsedniku opštine Kula i njegovim saradnicima koji su suorganizatori trećeg Juniorskog kupa nacija u boksu i istakao da mu je drago što su Kula i njeni građani prihvatili da budu domaćini timovima Norveške i Indije.

Sekretar turnira i trener Boks kluba „Čarnok“ koji je domaćin takmičenja poželeo je svima dobrodošlicu od strane opština Vrbas i Kula. „Kula i Vrbas već nekoliko godina unazad dobro sarađuju i sada nas je spojio i boks i dao mogućnost da promovišemo ovu borilačku veštinu“, rekao je Škundrić i zahvalio se Miljaniću na gostoprimstvu i pomoći u organizaciji.

 

FOTO