(FOTO) Pobeda za Aleksandru Tepavac drugog dana Juniorskog kupa nacija, Jajić pretrpeo poraz

781

VRBAS - Borbe na trećem Juniorskom kupu nacija u boksu nastavile su se i u četvrtak, kada je nastupilo nekoliko takmičara srpske reprezentacije.

Aleksandra Tepavac / Foto: M. Vukićević

Sara Škapik odnela je pobedu u meču sa Mađaricom Sintijom Suč, dok je Kuljanka Aleksandra Tepavac, takmičarka koja nam dolazi iz BK „Sombor“, savladala reprezentativku Indije Dineš Najk.

U kategoriji takmičara do 48 kg, Vukašin Tepić poražen je prekidom u drugoj rundi od Indijca Čongtama Bišvamitre. Jedini predstavnik Boks kluba „Čarnok“ u reprezentaciji Srbije Damir Jajić (54 kg) izgubio je od Mađara Sabo Vilmoša podeljenom odlukom 3:2 na poene. Jajiću je ovo ujedno bio i prvi međunarodni turnir na kojem učestvuje.

U kategoriji takmičara do 54 kg međusobno su se borila dva takmičara reprezentacije Srbije Luka Ivić Jukić i Anel Papić, a pobedu je ovog puta odneo Zrenjaninac Ivić Jukić koji trenira u BK „Petrovgrad“.

Srpski reprezentativac, Kraljevčanin Uroš Čingelić (57 kg) odneo je pobedu nad Rumunom Andrejom Pietrojom rezultatom 4:1 na poene.

Prema rasporedu, trećeg takmičarskog dana boriće se dva predstavnika Srbije. U kategoriji juniorki do 50kg Jovana Radmanović boriće se sa Ruskinjom Anastasijom Kirienko, dok će u muškoj konkurenciji do 46kg Mile Jovanović ukrstiti rukavice sa Samuelom Zupkom iz Slovačke.

Fotografije sa drugog dana takmičenja