Udruženje „Plava ptica“ organizuje besplatnu obuku za honorarni posao

477

KULA - Ako vam je potreban dodatni ili honorarni posao, ako ste nezaposleni, a imate spremnost za rad sa ljudima i decom, prijavite se za besplatnu obuku i učlanjenje u onlajn servis za podršku mladim roditeljima u vođenju domaćinstva.

fotopres.com

Opština Kula i Udruženje „Plava ptica“ u sklopu realizacije projekta za podsticanje rađanja u opštini Kula osnivaju onlajn servis podrške roditeljstvu, Roditelj – Kula.

Kroz ovaj program roditeljima će biti obezbeđena pomoć u poslovima vođenja domaćinstva kako bi mogli da se posvete svojoj deci i usklade rad i roditeljstvo.

Kako bi servis zaživeo, planirano je da se obuči grupa ljudi koji mogu da pružaju usluge pomoći u održavanju stana i čuvanja dece, a pouzdani su za ove odgovorne poslove.

Na besplatnoj obuci obučavate se za komunikaciju sa klijentima, poslove pomoći u kući, poslove čuvanja dece, pomoć u učenju i stičete osnovna znanja o higijeni i prvoj pomoći u kriznim situacijama.

Ovo je prilika za dodatnu zaradu i rad sa fleksibilnim radnim vremenom, obim posla koji sami određujete i prilika za usavršavanje.

Nakon uspešno završene obuke, svi kandidati se unose u bazu kvalifikovanih pružalaca usluga pomoći u vođenju domaćinstva i čuvanju dece.

U bazi će biti olakšan način da vas korisnici usluge kontaktiraju i na lakši način ćete svoje usluge ponuditi na tržištu.

Prijave se vrše do 13. septembra 2019. godine na telefon 025/724-177, mejl: [email protected] ili lično u prostorijama „Plave ptice“ u Lenjinovoj 17 u Kuli.