PerSu dečji program na 34. Danima piva u Zrenjaninu

100

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Ovog puta, program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 29. do subote 31. avgusta.

U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu, predstavama kao što su „Ovde nešto nije u redu“ i „Tri praseta“, zatim različitim radionicama, ali i u Karaoke žurci. Nakon toga, u petak 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači, a moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapoere.

Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31. avgusta, gde će svi ljubitelji fudbala biti u prilici da se druže i provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom.

Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.

Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju Dani piva u potraza za dobrim kulturnim sadržajem.

Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od utorka 27. avgusta pa sve do nedelje 1. septembra tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.