(VIDEO) Ostalo je još malo vremena do nastupa Stereo banane u Vrbasu!

572

VRBAS - Polako odbrojavamo vreme do fenomenalne žurke koju će u Mansardi prirediti niški dvojac Stereo banana, poznat u regionu po pravljenju odlične atmosfere.

Svoje najveće hitove Stereo banana izvešće pred Vrbašanima u subotu 24. avgusta s početkom u 22:00 sata, a vrbaski reper Twelve, koga svi već dobro znamo, biće lokalna podrška gostima iz Niša.

Stereo bananu čine Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus koji svoj žanr opisuju kao mešavinu regea, hip hopa, brejkbita i fanka.

Humanitarno udruženje „Empata“ će ovom žurkom završiti svoje akcije za ovo više nego uspešno leto.

Karte po ceni od 300 dinara možete da kupite u kafeu Mansarda, a ukoliko ne stignete da ih nabavite ranije, biće u prodaji i na ulazu, na dan koncerta. Budući da se radi o još jednoj humanitarnoj akciji, novac od prodatih karata biće uplaćen onome kome je najpotrebniji.

Podsećamo vas da je Humanitarno udruženje „Empata“ tokom ovog leta organizovalo više uspešnih akcija na kojima je prikupljan novac za nabavku proteze za Natašu Gajdoš. Zaključno sa Hear Rock Festom, novac je konačno prikupljen, čime će Nataši biti omogućeno da se lakše kreće.